DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Keyifli Uçuşun En Uygun Adresi

Keyifli Uçuşun En Uygun Adresi
18.01.2018
253
A+
A-

Uçak yolculuklarının büyük bir keyif verdiğini hem en rahat hem de en güvenli ulaşım aracı olduğu artık herkes tarafından biliniyor. Keyifli bir yolculuk yapmak bilet fiyatının uygun olması ile çok daha keyifli hale gelebilir. Sunexpress ile bu iki özelliği hatta daha da fazlasını bir arada bulabilirsiniz. Bizimle yapılan yolculukların her anlamda avantajlı olduğunu sizler de görecek ve bunu yakın çevreniz ile paylaşacaksınız. Uçakların ve firmaların her biri birbirinden farklıdır. Firmalar vermiş oldukları hizmet ve güven açısından farklı özellikleri ile anılırlar. Birinde bulduğunuz konfor ve hizmeti bir diğerinde bulamayabilirsiniz. Sunexpress uçak bileti alarak bizimle keyifli bir yolculuğa siz de hazır olun. Son zamanlarda hava alanlarındaki yoğunluk giderek artmaya başlamıştır. Bu da insanların artık zamandan tasarruf etmenin farkına vardıklarını ve en güvenilir ulaşım yolu için adım attıklarını göstermektedir.

Her Bütçeye Uygun Bilet Bulabilirsiniz

Bizim firmamızda ekonomik sınıftan istediğiniz koltuğu alabilmeniz için herkesin bütçesine uygun bilet avantajları vardır. Herkes özellikle de biletini erkenden alabilen kişiler bu avantajlardan yararlanacak ve otobüs bileti fiyatına hatta çok daha erken alırsalar daha da uygun fiyata uçuş yapabilecekler. Uçuş sırasında yolcularımızın memnuniyeti için oldukça detaylı ve düzenli bir şekilde çalışmaktayız. Kabin memuru sayımız hizmetin zamanında olması ve aksamaması için yeterli miktarda tutulmuştur. Bu sayede müşteri memnuniyetimiz artmıştır. Kabin memurlarımızın yabancı dil biliyor olması yabancı yolcularımıza da en iyi şekilde hizmet vermemizi sağlamaktadır. Yurt dışına da çok fazla seferler düzenliyor olmamız adımızı yurt dışında da duyurduğumuzun ve güven kazandığımızın bir göstergesi olmaktadır. Çünkü çok fazla yabancı yolcumuz da bulunmakta ve bizi tercih etmektedir. Sunexpress bilet al seçeneği ile isterseniz yurt dışına da çok uygun fiyatlar ile gidebileceğinizden emin olun. Koltuklarımızın her yolcumuz düşünülerek tasarlanmış olması büyük bir ayrıcalık olarak dikkat çekmektedir.

Diğer Firmalardan Ayrılan Farklarımız

Diğer firmalar ile yolculuk yaptıysanız koltuk mesafesinin çok dar olmasının yanında bazı firmaların koltuklarının ayarlanma özelliğinin de olmaması özellikle uzun saatler uçacak olan yolcularımız için eziyete dönüşmektedir. Bizler böyle bir durumdan dolayı memnuniyeti azaltmak istemediğimiz için uçaklarımızda isteğinize göre koltuğunuzu yatırabilir istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Öndeki koltuk ile mesafesinin fazla olması diğer yolcumuzu da rahatsız etmeyecek düzeydedir. Özellikle uzun boylu yolcuların bu konuda çok sorun yaşıyor olması bizim firmamız için geçerli bir durum değildir. Bagaj ağırlıkları olarak el bagajınızın sekiz kiloyu geçmemesini istiyoruz. Başınızın üzerinde duran bagajlar için ayrılmış olan kısma koyduğunuzda rahat bir yolculuk yapabilecek ve inerken de bagajınızı alıp hemen hava alanından bekleme yapmadan çıkabileceksiniz. En ekonomik uçak bileti ile en keyifli yolculuk mümkün olur mu demeyin çünkü bizim ile yaptığınız yolculuklar tam anlamı ile bu şekilde olacak ve sizi son derece memnun bırakacaktır.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.