DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kirayı ödeyemeyen damadını, kızını ve 3 torununu evden attı

Kirayı ödeyemeyen damadını, kızını ve 3 torununu evden attı
11.12.2017
248
A+
A-

İstanbul Sultanbeyli’de iş kazası geçiren Murat Atay, oturduğu ev için kira ödeyemedi. Bunun üzerine Atay’ın kayınvalidesi, kira ödeyemeyen damadı ve kızını 3 çocuğuyla birlikte sokağa attı.

Murat Atay iş kazası geçirince çalışamaz hale geldi. Kayınvalidesine oturduğu ev için kira ödeyemeyince sokakta kaldı. Eşi ve üç çocuğuyla köprü altında bir arabada yaşıyor.

İstanbul Sultanbeyli’de çalışırken taşıdığı kasanın ayağının üzerine düşmesi sonucu omurgası zedelenen Murat Atay kirayı ödeyemediği için kayınvalidesi tarafından evden atılınca eşi ve üç çocuğu ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün viyadüğü altındaki eski bir otomobilde kalmaya başladı.

Vatandaşlar yardım ediyor

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Ortaköy’de vatandaşlar tarafından yapılan yardımla ayakta durmaya çalışan, 16 gündür çocukları ile birlikte araçta yatıp kalkan Atay Sultanbeyli Belediyesi’nden ve Beşiktaş Belediyesi’nden yardım istediğine cevap verilmediğini, çaresizlik içinde olduğunu söyledi. Eşi Ayla Atay ise çocuklarını okula göndermek ve küçük kızına bakabilmek için evlere temizliğe gitmeye başladı. Kaynanası ve kendi ailesinin tartışması sonucu sokakta kaldığını söyleyen Atay, kışa girerken çocuklarının üşümeyeceği bir evde yaşamak istediğini dile getirdi.

“Kızım donarak öldü sandım”

Ayla Atay ise araçta büyükler olarak dayanabildiklerini fakat çocukların çok üşüdüğünü bir ara 2 buçuk yaşındaki küçük kızı Eda’nın donup öldüğünü zannederek büyük korku ve panik yaşadıklarını kaymakamlığın yardımları ile hastanede tedavi ettirdiklerini söyledi.

16 gündür 3 çocuğu ile birlikte kardeşine ait otomobilin içinde yaşam mücadelesi veren Atay’a tek yardım elini uzatan ise Ortaköy halkı. Ailenin durumuna acıyan bazı duyarlı vatandaşlar onlara torbalarla yiyecek götürüyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.