DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kız kardeşini öldürme sebebi ortaya çıktı!

Kız kardeşini öldürme sebebi ortaya çıktı!
22.12.2017
226
A+
A-

Kız kardeşi Ceylan’ı öldürüp kaçtıktan 260 gün sonra yakalanan ağabey Erhan Timuroğlu, arkadaşlarının kendisine söylediği “Kız kardeşine ve iş ortağına sahip çık” sözleri ve ortağının kız kardeşine gönderdiği 10 bin TL nedeniyle cinayeti işlediğini iddia etti

Habertürk Gazetesi’nden Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre; Erhan Timuroğlu, İstanbul Ataşehir’de 28 Şubat gecesi 24 yaşındaki kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu uykudan uyandırıp tabancayla öldürmüş, firardayken eski ortağının işyerini kurşulamış ve cinayetten 260 gün sonra yakalanmıştı.

Tutuklanan Timuroğlu, poliste susma hakkını kullanmış, sonra savcılıkta 2 sayfalık ifade vermişti. Timuroğlu, savcılık ifadesinde kız kardeşinin bir ilişkisi olduğunu iddia etti ve şunları anlattı:

“Bostancı’da restoran işletirken Bekir’le tanıştık. Kafamız uyuştu. İş ortaklığına girdik. Ailesini de tanıyordum. Başından 2 evlilik geçmişti. Bu olaydan bir süre önce Ceylan’ın doğum günü vardı. Doğum gününe katılamadım. Ona telefonda bir araba hediye edeceğimi söyledim, arabayı almak üzere Bekir’in galerisini gelmesini istedim. Bekir’le orada tanıştılar. Zaman zaman kardeşime o şahıstan uzak durmasını söylüyordum.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.