DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram Tatili 10 gün mü?

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram Tatili 10 gün mü?
15.08.2017
276
A+
A-

Kurban Bayramı tatili ile ilgili son dakika açıklaması bekleniliyor. Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, bayram tatilini 10 güne çıkarılmasını görüşecek?

Bakanlar Kurulu’nda gerçekleştirilen kabine revizyonundan artından bugün ilk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek bakanlar kurulu üyelerinin görüşeceği maddeler arasında Kurban Bayramı tatili de yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında Beştepe’de toplanacak olan Bakanlar Kurulu, Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkarılmasını ve 180 günlük eylem planı ile reformları değerlendirecek.

Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

Bir çok kişinin merakla beklediği soruların başında şüphesiz Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı yer alıyor. Hem memleketine bayram ziyaretine gideceklerin hem de bayram tatili için tatil planlaması yapanları merakla beklediği Kurban Bayramı tatili süresi için Bakanlar Kurulu’nun bugün açıklama yapması bekleniyor. Tatilin 10 güne çıkarılmasına dair gündem maddesininde değerlendirileceği Bakanlar Kurulu öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram tatili ile ilgili değerlendirme yaptı:

 

Erdoğan bayram tatilinin uzatılmasına ilişkin “Hükümet, 10 günü programına aldı ve üzerinde çalışıyor. Durum hakikaten müsaitse turizm açısından oldukça isabetli bir karar olur” demişti. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci olası bir 10 günlük tatilin, turizm ve ekonomiye etkisine ilişkin sunum yapacak. Yapılacak olan değerlendirmeler sonrasında bayram tatilinin  güne çıkıp çıkmayacağı da netleşmiş olacak.

Toplantıda hazırlıkları büyük ölçüde tamamlanan bakanlıkların 180 günlük eylem planları ve reformları da masada olacak


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.