DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kürk Kaban Stili

Kürk Kaban Stili
27.09.2019
231
A+
A-

Kış aylarında sıklıkla kullanılan ve şıklığı temsil eden kürk kabanlar, birçok moda sayfalarının kapağında ve ünlü markaların vitrinlerinde yer alıyor. Farklı çeşitlerde ve renklerde tercihler sunan kürk kabanlar, kadınların iddialı gözükmesini sağlamaktadır. Kürk kaban, topuklu ayakkabı ile şık bir zarafet yaratır. Şıklık yarışında iddialı ve hoş gözükmek isteyen kadınların tercihi kürk kaban stilinden olmaktadır. Orijinal kürkten yapıldığında kaban ücretleri bu miktarda artmaktadır. Kaban seçimi yapılırken bedeninize uygun yani ne çok dar ne de çok geniş seçim yapmalısınız.

Bayan Kürk Kaban 

Bayanların çok severek tercih ettiği ve alırken birçok kombin yapmak için kullandıkları giyim parçalarından biri de kürk kabanlardır. Şık ve asil duruşu ile kürkler, uygun aksesuarlar ile tamamlandığında zarafet de tamamlanmaktadır. Suni kürk kaban ve orijinal kürk kaban çeşitleri de mevcuttur ve kış aylarında bizler için kurtarıcıdır. Soğuk geçirmeyen ve sıcak tutma özelliğine sahip olan kürk kabanlar özellikle sosyetenin de tercihlerindendir. Parkmoda sitesinin https://www.parkmoda.com/bayan-kaban-modelleri sayfasına  girdiğinizde kürk kaban seçiminizi kendi vücut ölçülerinize, renk kriterinize ve seçiminize göre yapabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.