DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mansur Yavaş’tan 65 yaş üstü vatandaşlara müjde

Mansur Yavaş’tan 65 yaş üstü vatandaşlara müjde
05.05.2020
190
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belirli sınırlandırmalarla sokağa çıkma yasağı kaldırılan 65 yaş ve üzeri vatandaşların, maske ve dezenfektan ihtiyaçlarını karşılayacaklarını duyurdu. Yavaş, ayrıca corona virüsü salgını süreci bittikten sonra Büyükşehir Belediyesi’ne ait tatil tesislerinde vatandaşları misafir edeceklerini de belirtti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme takvimini açıklayarak, “65 yaş üstü gruba ilk etapta, sokağa çıkma sınırlandırması günlerinin birinde ve 4 saat süreyle, yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkabilme imkanı getiriyoruz. İlk uygulamayı da bu hafta sonu, 10 Mayıs Pazar günü saat 11 ile 15 saatleri arasında gerçekleştiriyoruz” ifadelerine yer vermişti.

“BELEDİYEMİZİN TATİL TESİSLERİNDE MİSAFİR ETMEK İSTERİZ”

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulunan Yavaş, şu ifadeleri kullandı;

*Salgında örnek bir sorumlulukla evde kalan 65 yaş üstü hemşehrilerim; Sokağa çıkma sürecinizde maske ve dezenfektan ihtiyacınızı karşılayacağız.

*Bugünler geride kalınca, talep ve başvuru sırasına göre belediyemizin Tatil Tesisleri’nde siz büyüklerimizi misafir etmek isteriz.

*Bu süreçte gösterdiğiniz fedakarlık ve hassasiyet için hepinize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.