DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Marcao’nun eşi Pan Teixeira’dan dikkat çeken paylaşım

Marcao’nun eşi Pan Teixeira’dan dikkat çeken paylaşım
19.08.2021
153
A+
A-

Galatasaray’ın Giresunspor ile karşılaştığı maçta takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na saldıran Marcao, kırmızı kartla oyun dışı kalmış ve olaydan 1 gün sonra bir video yayımlayarak başta Kerem olmak üzere herkesten özür dilediğini belirtmişti. Verilecek her karara saygısı duyacağını belirten Marcao’nun eşi Pan Teixeira’dan da bir bir paylaşım geldi.

Süper Lig’in ilk haftasına damga vuran olayla ilgili pek çok haber ardı ardına paylaşılıyor. Son olarak Marcao, dün yayınladığı videoda Kerem’den özür dilediğini ve pişman olduğunu açıklamıştı.

Bu gelişmenin ardından Marcao’nun eşi Pan Teixeira’dan da bir paylaşım geldi. Marcao’nun eşi, “Affetmek erdemliktir, yüceliktir. İnşallah Galatasaray ailesi özrünü ve pişmanlığını kabul eder… Dileğim bu çünkü ailece iyi insanlarsınız ve Galatasaray’ı ve taraftarı çok sevdiğinizi biliyorum” ifadelerini kullandı.

Giresunspor – Galatasaray maçının 63. dakikasında Kerem Arktürkoğlu’na saldıran Brezilyalı futbolcu, kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin talimatları 44. maddesine göre saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması halinde; futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası veriliyor.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.