DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mehmet Aslantuğ, eleştiri oklarının hedefindeki Hülya Avşar’a sahip çıktı

Mehmet Aslantuğ, eleştiri oklarının hedefindeki Hülya Avşar’a sahip çıktı
10.03.2018
245
A+
A-

Sözleri nedeniyle eleştirilen Hülya Avşar’a Mehmet Aslantuğ sahip çıktı.

Hülya Avşar, geçtiğimiz hafta kendi adını taşıyan programda Mehmet Aslantuğ’u konuk etmişti.

Avşar kızı, sohbet sırasında ‘bence kadın evde oturmalı, erkek çalışmalı’ dedi. Bu sözlerin ardından sosyal medya yıkıldı.

Bir anda eleştiri oklarının hedefi olan Avşarkızı’na Mehmet Aslantuğ sahip çıktı.

‘Direniş Karatay’ filminin galası öncesi Posta gazetesinden Şirin Sever’e konuşan Aslantuğ “Hülya’ya biraz acımasızlık ediliyor. Biz onunla çalıştık, 30 yıldır tanışırız. Kimi onaylar, kimi onaylamaz ama bir kıymeti harbiyesi vardır Hülya’nın. Bana sorarsanız, Hülya ailesine de yardım eden arkadaşlarımızdan. O yardımı alan erkekler bile vardır… Hülya’nın söylemek istediği birinin haremine teslim olmak değil. 30 yılı aşkın süredir üreten ve çalışan bir kadının böyle cümle kurması ancak onun psikolojik ihtiyaçları ile alakalıdır. Yani duygusal bir şey söylüyor. Hülya’yı çok da hırpalamamak lazım…” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.