DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meral Akşener’in Partisinin Logosu “Kınalı El” Olacak

Meral Akşener’in Partisinin Logosu “Kınalı El” Olacak
13.09.2017
362
A+
A-

Meral Akşener’in yeni partisinin adı belli olduktan sonra şimdi de parti logosu belli oldu. Meral Akşener’in partisinin logosu kınalı el olacağı iddia edildi. Meral Akşener’in referandum sürecinde yaptığı kampanyada sık sık kullandığı “kınalı eli” yeni partide de kullanılacak. Meral Akener’in destekçileri tarafından da kullanılan ay yıldızlı kınalı elin yeni partinin logosu olacağı ve parti çalışmalarında kullanılacağı belirtiliyor.

MERAL AKŞENER’İN PARTİSİNİN LOGOSU BELLİ OLDU

Cumhuriyet Bayramı’nda Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlattığı Samsun’da ilk toplantısını yapmayı planlayan Meral Akşener liderliğinde kurulacak partinin logosu netleşti. Partinin logosu Meral Akşener’in anayasa referandum kampanyasında kullandığı “kınalı eli” olacak. Logo için her parmağı adalet, demokrasi, refah, kardeşlik gibi sloganları simgeleyen el işareti ağırlık kazandı.

Akşener, Ümit Özdağ ve Koray Aydın başta sosyal medya olmak üzere tabandan gelen tepkiler üzerine yeni partinin isminin Merkez Demokrat Parti olmasından vazgeçti. Parti tüzüğü ve programı dahil her konuda “istişare” mekanizmasına önem veren üçlü, yeni partinin “tek kelimelik” ismi olması konusunda görüş birliğine vardı. Düşünülen isimler arasında; Milli, Merkez, Türkiyem, Demokrasi ve Anayurt Partisi’nin geçtiği ifade edildi.Kulislerde, Akşener’in partisinin transfer edeceği milletvekilleri ile TBMM’de grup kuracak sayıya ulaştığı da konuşuluyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.