DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meral Akşener’in Yeni Partisinin Genel Merkezi Belli Oldu

Meral Akşener’in Yeni Partisinin Genel Merkezi Belli Oldu
20.08.2017
283
A+
A-

MHP’li muhaliflerle birlikte partiden ihraş edilen Meral Akşener yeni parti hazırlıklarına devam ederken, Ekim ayında kurulması beklenen partinin genel merkezi belli oldu. 2019 yılında yapılacak seçimlere girmek için şimdiden hazırlıklara başlayan Meral Akşener’in yeni partisinin Ankara’daki genel merkez binası belirlendi. MHP’li Ümit Özdağ’ın da desteğini alan Meral Akşener MHP’li muhaliflerle birlikte yeni parti hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Yeni partinin yeni genel merkezi ise Ankara Çankaya’da Mustafa Kemal Mahallesi’nde tutuldu.

MERAL AKŞENER’İN YENİ PARTİSİNİN GENEL MERKEZİ TUTULDU

HP’den ihraç edilen Meral Akşener’in yeni kuracağı partinin Ankara’daki genel merkez binası belli oldu. Ümit Özdağ’ın da desteklediği yeni parti için Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi 2120. Cadde üzerinde yer alan boş bir bina kiralandı. Bina içinde çalışmalara da başlanıldığı görüldü. Yeni partinin genel merkez binasının fotoğrafları Akşener’e yakın sosyal medyadaki hesaplardan paylaşıldı. Sosyal medyadaki bazı yorumlarda partinin genel merkezi için seçilen binanın Mustafa Kemal Mahallesi’nde olmasının önemli bir mesaj olduğu da vurgulandı.

MERAL AKŞENER’İN PARTİSİ EKİM AYINDA KURULACAK

Parti kurma çalışmaları ile ilgili soruya yanıt veren Meral Akşener, ‘Ekim ayı ortasına kadar yetiştirmeye çalışacağız’ diye konuştu. Mehter marşlarıyla karşılanan Meral Akşener sünnet olan Cevathan Özgürü tebrik etti ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen davetlileri kırmadı. Akşener, yeni parti kurma çalışmaları soruları üzerine, “Ekim ayı ortasına kadar yetiştirmeye çalışacağız” yanıtını verdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.