DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Metro saldırganı savunmasıyla ‘Pes’ dedirtti!

Metro saldırganı savunmasıyla ‘Pes’ dedirtti!
25.11.2021
132
A+
A-

Kadıköy-Tavşantepe Metrosu’nde kadınlara küfür ederek bıçakla saldıran Emrah Y.’nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Şüphelinin ifadesinde bir kadını maskesini tam takmadığı için uyarmasının ardından kendisine hakaret edildiğini, yanına gelen diğer bir kadının ise döner tekme attığını öne sürdü. Kimseye saldırmadığını iddia eden şüphelinin 3 kadından da şikayetçi olduğu öğrenildi.

Sözcü’den Habip Atam’ın haberine göre; Bostancı Metro İstasyonu’nda dün yaşanan olayda; 23 suç kaydı olan 32 yaşındaki Emrah Y., elindeki bıçakla 3 kadını tehdit ederek, ağır küfürler savurmuştu. İstanbul Polisinin peşine düşerek gece yarısı gözaltına aldığı şüpheli, adliyeye gönderildi. Saldırgan Emrah Y.’nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Emrah Y. ifadesinde, “Ekmek bıçağımı biletmek için aldım. Poşet yırtılınca bıçağı gazeteye sardım. Belime koydum. Metroya bindim. Bir kaç durak sonra karşımda maskesi aşağıda olan bir kadın gördüm. ‘Maskenizi kapatır mısınız’ dedim.  ‘Çekmeyeceğim siz karışamazsınız’ dedi. Ben bu kadınla konuşurken, başka bir kadın gelip tam hatırlamadığım sözler söyledi. Ben de ‘sizin hakkınızı savunuyorum’ dedim. Bana hatırlamadığım sözler söyledi. Annesi olduğunu öğrendiğim kadın da hakaret etmeye başladı.

“BANA DÖNER TEKME ATTI”

Şüphelinin ifadesinin devamında, “Kadın bana döner tekme attı. Tekme karnıma geldi. Sonra birileri beni tutmaya başladı. Bu sırada bana saldırdılar. Kalabalık üzerime geldiği için kendimi savunmak için bıçak çektim. Kimseyi tehdit etmedim” dediği öne sürüldü.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Emrah Y.’nin ifadesinde, maske takmadığını iddia ettiği ve kendisine hakaret ettiği öne sürdüğü anne ve kızından şikayetçi olduğu öğrenildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.