DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mina Başaran’ın nişanlısı böyle veda etti

Mina Başaran’ın nişanlısı böyle veda etti
15.03.2018
290
A+
A-

Mina Başaran ve arkadaşlarının cenazesi yakınları tarafından alındı. Mina Başaran’ın nişanlısı Murat Gezer,ilan verdi

İran’da düşen jette birlikte can veren sekiz arkadaş ile iki kişilik mürettebatın cenazesi dün askeri uçakla Türkiye’ye getirildi. Mina Başaran’ı, gelecek ay evlenmeye hazırlandığı nişanlısı karşıladı.

Mina Başaran’ın nişanlısı Murat Gezer, bugün Hürriyet gazetesinde yayınlanan ölüm ilanında ”Minik kalpli meleğim… Seni çok seviyorum… Beni bekle… Murty’n…” ifadelerine yer verdi.

CENAZE YERLERİ BELLİ OLDU

Mina Başaran’ın babası Hüseyin Başaran Adli Tıp Kurumu’na gelerek kızının cenazesini teslim aldı. Mina Başaran’ın dedesi Nuri Berkay, çok üzgün olduklarını söylerken aileler olarak ortak karar aldıklarını, torunu Mina’nın arkadaşları Sinem Akay ve Burcu Gündoğar Urfalı ile birlikte bugün Ataköy 5. Kısım Camisi’nden uğurlanacağını açıkladı. Her üç cenazenin de Edirnekapı Mezarlığı’da toprağa verileceği belirtildi.

Uçağın pilotu Melike Kuvvet’in cenazesi Konya’ya, Zeynep Coşkun’un cenazesi Bursa’ya götürüldü. Eda Uslu’nun cenazesi de kendisi gibi kabin görevlisi olan kardeşi Ela Uslu tarafından alındı. Eda Uslu bugün Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Esenyurt’ta toprağa verilecek. Ayşe And bugün Zincirlikuyu’da defnedilecek. Jasmin Baruh Simone ve Liana Hananel de bugün Ulus Mezarlığı’nda son yolculuklarına uğurlanacak.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.