DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Miralem Pjanic krizi!

Miralem Pjanic krizi!
17.11.2021
128
A+
A-

Beşiktaş’ın Boşnak yıldızı Miralem Pijanic, ülkesinde krize neden oldu. Miralem Pijanic’in ülkesinde ortaya çıkan fotoğrafı, Bosna Hersek’te büyük tartışmalara neden oldu. 31 yaşındaki yıldız konu ile ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş’ta forma giyen dünya çapındaki Boşnak yıldız Miralem Pijanic, ülkesinde tartışma konusu oldu. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda yer alan Bosna Hersek’in sahasında Finlandiya ve Ukrayna ile oynadığı nedeniyle milli takım kampında yer alan Miralem Pijanic’in fotoğrafları, ülkeyi karıştırdı.

Dünya Kupası’na katılma umutlarını son iki maça taşıyan Bosna Hersek, evindeki iki maçta da mağlup olarak grubu 4. sırada tamamladı. Bosna Hersek’in Finlandiya’ya 3-1 yenildiği maçtan bir gün önce Miralem Pijanic’in arkadaşlarıyla eğlenceye gittiği ve nargile içerken görüldüğü fotoğrafın yayınlanması ülkede gündeme oturdu.

UKRAYNA MAÇI KADROSUNA ALINMADI

Miralem Pijanic, Bosna Hersek’in Ukrayna ile oynadığı maçın kadrosunda yer almazken, kararın çıkan fotoğraflar nedeniyle verildiği iddia edildi. 31 yaşındaki yıldızın fotoğraflarda Milli Takım eşofmanı giymesi de tartışmaları alevlendirdi.

Sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir açıklama yapan Miralem Pijanic, “Ukrayna maçında oynamamak, teknik direktörle benim aramda yapılan konuşma sonrası alınan bir karardı. Basında çıkan fotoğraf da eski” ifadelerini kullandı.

Finlandiya maçına ilk 11’de başlayan Miralem Pjanic, 66 dakika sahada kalırken, Ukrayna maçı kadrosuna ise alınmamıştı.(SOZCU.COM.TR)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.