DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mustela Bebek Şampuanı

Mustela Bebek Şampuanı
28.04.2020
220
A+
A-

Mustela bebek ürünlerinin yanı sıra anne ürünleri de üretmektedir. Marka anne bebek kategorisinde en çok tercih edilen doğal içerikli bir markadır. Özellikle doğumdan itibaren tüm bebeklerde rahatlıkla kullanılabilecek ürünlere sahiptir. Kremler, şampuanlar, güneş kremleri, çatlak kremleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Mustela bebek şampuanı jel formda üretilmiştir. Doğumdan itibaren tüm bebeklerde saç ve vücut temizliğinde gönül rahatlığı ile kullanılabilmektedir. Göz yakmayan özelliği ile bebeklerin banyo sırasında rahatsız olmalarını da engellemektedir. Her türlü dermotolojik testten geçen bebek şampuanı rahatlıkla bebeklerin temizliğinde kullanılabilir.

Tamamen doğal içerikleri sayesinde bebeğinizin hassas ve doğal cildine uyum sağlar. Banyo sırasında sudan kaynaklı kurumalara karşı etkilidir ve bebeğinizin cildini nemlendirir. İçerisindeki Hindistan cevizi sayesinde nemlendirmeyi doğal bir şekilde sağlar. Saçları ve saç derisini de derinlemesine temizleyebilmektedir. Kesinlikle sabun içermemesi sayesinde PH dengesinde hiçbir olumsuz etki yaratmaz.

Hipoalerjenik bir yapıya sahip olan şampuan tüm bebek ciltlerine uyum sağlayabilmektedir. Doğal içeriği sayesinde her gün kullanılmasında hiçbir sakınca yoktur. Özellikle yeni doğan bebeklerde konak oluşumunu engellemek için her gün kullanılması önerilmektedir. Eşsiz kokusu ile bebeğinizin kokusuna en yakın hissiyata ulaşabilirsiniz.

Mustela Bebek Şampuanı Kullanımı

Yeni doğan bebek şampuanını bebeğinizin ilk banyosundan itibaren gönül rahatlığı içerisinde kullanabilirsiniz. Bebeğinizin nemli vücuduna ve saçına bir sıkım şampuanı masaj yoluyla uygulayarak köpürmesini sağlayın. Daha sonra ılık ve bol su ile durulamayı gerçekleştirebilirsiniz. Mustela bebek şampuanı ekonomik boyu ile pompalı kullanıma sahiptir. Pompalı şişesi bebeğinizi yıkarken çok daha rahat bir kullanım sağlamaktadır.

%93 doğal içeriğe sahip olan yeni doğan şampuanı içerisinde bulunan Avokado Perseose Mustela tarafından patent almış bir içeriktir ve tüm ürünlerinde kullanılmaktadır. Bebeklerin cildini korumada ve nemlendirmede üstün bir etkiye sahiptir. Aynı zamanda içeriğinde bulunan B5 vitamini sayesinde bebeğinizin cildinde bir rahatlama meydana getirerek banyo sonrasında çok daha keyifli olmasını sağlar.

Hiçbir şekilde sabun içermemesi sayesinde çok daha yumuşak bir temizleme sağlar. Aynı zamanda içeriğinde bulunan temizleyici doğal içerikleri sayesinde saçlı deriyi derinlemesine temizler ve bebeklerin saç derilerinde konak oluşumunu engellemektedir. https://www.recete.com/mustela/ sayfasında bu ürünü inceleyebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.