DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Netflix’ten dikkat çeken Türkiye kararı

Netflix’ten dikkat çeken Türkiye kararı
06.02.2020
209
A+
A-

Milyonalarca abonesi bulunan Netflix, Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede 1 aylık ücretsiz deneme sürümünü kaldırdı. Popüler yayın platformu, 1 aylık ücretsiz deneme süresinin ardından farklı türdeki üyelik paketlerinden birini seçtirerek üyeliğini devam ettirmek isteyenlere kullanım imkanı sunuyordu.Netflix, uygulamayı sona erdirdiğini duyurdu.

Netflix Türkiye’de ücretsiz deneme sürümünü kaldırdı. Ücretsiz deneme sürümünü kullanmak isteyenler internet sitesini ziyaret ettiğinde, “Şu anda ülkenizde ücretsiz deneme sunulmamaktadır.” notu ile karşılaşıyor.

Geçen Haziran ayında Türkiye’de Netflix ücretlerine zam gelmişti. Bu kapsamda Türkiye dahil 20 Avrupa ülkesinde fiyatlar değişmişti. Türkiye’de 15.99 TL olan temel aylık üyelik paketinin fiyatı 17.99 TL, 27.99 TL olan standart aylık üyelik paketinin fiyatı 29.99 TL ve 39.99 TL olan özel aylık üyelik paketinin fiyatı 41.99 TL olmuştu.

Netflix, ücretsiz bir ay kullanım uygulamasını sona erdirildiğini açıkladı. Şirketi bu yönde bir karar almaya iten sürecin, kullanıcıların sürekli yeni hesap açıp bu hesaplara ödeme yöntemi olarak sanal kartlar tanımlamaları ihtimalinin olabileceğini söylemek mümkün.

Alınan kararın ardından Netflix Türkiye Sözcüsü: “Netflix olarak Türkiye’de yeni üyeler kazanmak ve onlara harika bir Netflix deneyimi sunmak için farklı kampanyalar planlıyoruz.” şeklinde bir açıklamada bulundu.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.