DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nusret Gökçe’nin paylaştığı fotoğrafa tepki yağdı

Nusret Gökçe’nin paylaştığı fotoğrafa tepki yağdı
08.06.2020
199
A+
A-

Sosyal medya hesabından yayınladığı et kesme videolarıyla tanınan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Nusret Gökçe, sağılmak için getirilen mandaların içinde poz verdi. Bu anları 28 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından “Çok önemli toplantı” notuyla paylaşan Gökçe için Twitter’da tepki gösterilen paylaşımlar yapıldı.

Sosyetik kasap Nusret Gökçe’nin mandaların sağıldığı tesiste poz vermesi sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Nusret Gökçe’nin yaptığı bu paylaşımı eleştirdi.

“HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN AHLAKSIZ FOTOĞRAFLARDAN BİRİ”

Gazeteci Cem Seymen, Nusret’in mandaların içinde verdiği pozuna “Hayatımda gördüğüm en ahlaksız, en acımasız, en iğrenç fotoğraflardan biri. Endüstriyel üretimin köle yaptığı tüm canlıların efendisi olduğunu zanneden insanoğlunun kibirli ve bir o kadar küçük düşürücü fotoğrafı. Yaşamı, tabiatı, yaradanı, her türlü değeri ayaklar altına alıyor” dedi.

Athena Gökhan da Nusret’e tepki gösteren isimler arasındaydı. Gökhan Özoğuz, bu fotoğrafla ilgili aşağıdaki yorumu yaptı.

“BÜTÜN HAYVANLAR EŞİTTİR”

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ise Gökçe’nin fotoğrafına “George Orwell’ın “Bütün hayvanlar eşittir. Bazıları daha eşittir” sözüyle tepki gösterdi. Birçok sosyal medya kullanıcısı da sosyetik kasabın pozunu eleştirdi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.