DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler’den güldüren paylaşım

Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler’den güldüren paylaşım
05.04.2020
222
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı son dakika açıklaması ile koronavirüs (corona virüs) ile mücadele kapsamında birçok karar alındı. Bu kararlardan biri de 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı oldu. Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler’in bu açıklama sonrası yaptığı paylaşım ise bir anda sosyal medyaya damga vurdu.

Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler, koronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı gelmesinin ardından güldüren bir paylaşım yaptı. Hilmi Güler paylaşımında, “Başkanımız 65 yaş üstünde deyip zabıtamızı arayarak beni ihbar eden 20 yaş altındaki gençlerle şimdi hesaplaşma zamanı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısının ardından yeni tip koronavirüs salgınını önlemek için alınan yeni tedbirleri açıkladı. Tedbirler arasında 20 yaş altı ve 1 Ocak 2000 ve üzeri doğumlular için de sokağa çıkma yasağı bulunuyordu.

Erdoğan’ın açıkladığı kararların ardından Ordu Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, sosyal medya hesabından 20 yaş altı gençlerle ilgili güldüren bir paylaşım yaptı.”

ŞİMDİ HESAPLAŞMA ZAMANI”

Hilmi Güler, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Başkanımız 65 yaş üstünde deyip zabıtamızı arayarak beni ihbar eden 20 yaş altındaki gençlerle şimdi hesaplaşma zamanı 🙂 Son gülen Mehmet Hilmi Güler :)” ifadelerini kullandı.Hilmi Güler’in paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

NEVŞEHİR BELEDİYESİ DE GENÇLERE TAKILDI

Nevşehir Belediyesi de 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı gelmesinin ardından güldüren bir paylaşım yaptı. Belediye’nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Şimdi sıra sizde tonton yaşlılarımız ; 2000’li ve daha genç görürseniz arayın. Alo 153” ifadelerine yer verildi.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.