DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Plaj Trendi Elbise Mayo Modelleri

Plaj Trendi Elbise Mayo Modelleri
27.09.2019
241
A+
A-

Yaz gelmişse söz konusu deniz kum plaj ve tabi ki kadınlarsa şıklık her zaman ön plandadır. Tatile gitmek kadar tatilde ne giyileceği de oldukça önem taşır. Son yıllarda yoğun olarak tercih edilen elbise mayo modelleri bu sene de oldukça popüler. Her sene değişik tarzlarda modeller çıksa da elbise mayonun trendi hiç geçmiyor. Kullanımı oldukça kolay ve rahat olan bu mayo modelleri aynı zamanda çok şık bir görünüm oluşturuyor. Elbise mayolar kusur kapatıcı özelliktedir.

Elbise Mayo Modelleri Seçimi

Giyinmenin en önemli şartı vücuda yakışanı giymektir. Bulunduğunuz yerde en şık bayan olmak istiyorsanız vücut hatlarınıza uygun elbise mayo seçimi yapmalısınız. Zayıf vücut hatlarına sahipseniz deseni bol ve renkli seçimler sizi çok şık gösterecektir. Kilolu iseniz daha sade ve daha koyu renkler tercih etmelisiniz. Mayo seçiminde ten rengi de çok önemlidir. Açık tenli iseniz daha koyu renkleri tercih etmelisiniz. Esmer iseniz açık renkler daha hoş bir görünüm sağlayacaktır. Birçok çeşidi bulunan bu mayo modellerinin oldukça süslü modelleri de vardır. Kemerli, tokalı, ipli ve taşlı olmak üzere oldukça çeşitli modelleri incelemek üzere https://www.tutishop.com.tr/elbise-mayo sayfasını incelemeniz uygun olacaktır.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.