DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Polimer Kil Nedir?

Polimer Kil Nedir?
03.03.2020
206
A+
A-

Hobi çalışmaları ile ilgilenen kullanıcılar için birçok farklı malzeme mevcuttur. Bu malzemeler arasında polimer kil çok fazla kullanılan malzemelerden biridir. Polimer kil plastik malzemeden üretilen ince PVC partikülleri ile farklı renklerden oluşan pigmentlerin sıvı içerisinde birleşiminden oluşan bir kil türüdür. Polimer kil birçok farklı yerlerde kullanılabilir. Ahşap cam seramik ya da metal gibi malzemeler üzerinde kullanılarak farklı dekoratif Ürünler ortaya çıkarmaya yardımcı olur.

Polimer Kil Kullanımı

Polimer kil şekilden şekle giren bir malzeme olduğu için birçok hobi çalışmasında tercih edilen malzemeler arasındadır. Bu kil ile yapılabilecek ürün çeşitleri son derece fazladır. Kişinin hayal gücünün genişliğine bağlı olarak birçok alanda bu malzemeden faydalanabiliyor. Kavanoz süsleme, bardak süsleme, biblo yapımı, kolye yapımı gibi birçok hobi çalışmasında bu üründen faydalanabilirsiniz. Yoğrulması çok basit olan polimer killer kullanımı çok rahat ürünlerdir. Kolayca şekil alabilmesi ve son derece dayanıklı olması bu malzemenin her çalışmada tercih edilmesine olanak tanıyor. Polimer kil çeşitlerini incelemek için https://www.hobi24.com/kil-hamurlari linkinden faydalanabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.