DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Portakal’dan Erdoğan’ın sözlerine eleştiri

Portakal’dan Erdoğan’ın sözlerine eleştiri
19.02.2019
237
A+
A-

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, AKP Genel Başkanı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta’ta yaptığı konuşmada ‘istikrar’la ilgili sözlerini eleştirdi.

Fatih Portakal, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“#CBErdoğan #Isparta meydanında #31Mart’ta istikrarın sürmesi için, “bize oy verin,” diyor. Slogan söz bu. Güldüm… Enflasyon, işsizlik, faiz, pahallılık, durgunluk ve sistemsizlik istikrarlı şekilde yüksek seyrediyor. İstikrardan kastedilen acaba ne ki?”

Isparta’da konuşan Erdoğan, “İstikrarın sürmesi için 31 Mart’ta bir yol kazası yaşamamalıyız. Terörle mücadeledeki başarılarımızın çok daha ileriye taşınması için AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ı da başarıyla atlatmamız gerekiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Cumhuriyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.