DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Prof. Ebubekir Sofuoğlu’ndan skandal sözler

Prof. Ebubekir Sofuoğlu’ndan skandal sözler
17.12.2020
147
A+
A-

Daha önce Sultan II. Abdülhamid için “Google’ı kullanan, ilk icat eden kişi” ifadeleri ile gündeme gelen Sakarya Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’ndan bir skandal açıklama daha geldi. Sofuoğlu, üniversiteler için “Neredeyse fuhuş evleri”

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Akit TV’de katıldığı programda skandal ifadeler kullandı.

Sabri Balaman’ın sunduğu ‘Derin Kutu’ adlı programına konuk olan Sofuoğlu, Z kuşağını ‘hedonist’ olmakla suçlayıp üniversitedeki derslere katılımın da düşük olduğunu söyledi.

Üniversiteler için ayrıca Sofuoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri” dedi. Sofuoğlu’nun skandal ifadelerine stüdyodaki konuklar, “Hocam yapmayın. Biraz ağır oldu” diye tepki gösterdi.

Sofuoğlu ise “Gördüğüm var. İstisna değil. Gelin ben sizi gezdireyim. Komşular size söyleyecek, emlakçılar size söyleyecek. Siz nerede yaşıyorsunuz?” dedi.

“GOOGLE’I ABDULHAMİD BULDU”

Ebubekir Sofuoğlu, daha önce de Kütahya’da düzenlenen ‘Vefatının 100. Yılında Ulu Hakan 2. Abdülhamid Han Konferansı’nda konuşmuş ve “Google’ı kullanan, ilk icat eden Sultan Abdülhamid Han’dır. Gidemiyor, ulaşım imkanları yok, gitse sorun olacak payitahtta. Ne yapıyor; fotoğrafını çektiriyor, izliyor. Oradan bir şey üretiyor. Google’ın ilk mucidi bu anlamda Sultan Abdülhamid Han’dır” demişti.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.