DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sağlık Bakanı Koca’dan dikkat çeken açıklama

Sağlık Bakanı Koca’dan dikkat çeken açıklama
12.12.2020
171
A+
A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; günlük vaka sayısının İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de yüzde 30, Ankara’da ise yüzde 40 oranında düştüğünü ancak hastane ile yoğun bakımlarda hasta yükünün devam ettiğini açıkladı. Koca, dört ilin yoğun bakım doluluk oranlarını da paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli valileri, il sağlık müdürleri ve halk sağlığı başkanlarıyla internet üzerinden görüşerek corona virüsü salgınıyla ilgili son durumu değerlendirdi.

4 İLDE VAKALAR DÜŞTÜ ANCAK HASTA YÜKÜ DEVAM EDİYOR

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakan Koca, günlük vaka sayısının İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de yüzde 30, Ankara’da ise yüzde 40 oranında düşüş olduğunu ancak hastane ve yoğun bakımlardaki hasta yükünün devam ettiğini duyurdu.

İZMİR’DE YOĞUN BAKIMLARIN YÜZDE 78’İ DOLU

Bakan Koca, yoğun bakım doluluk oranlarının İstanbul’da yüzde 67, İzmir’de yüzde 78, Kocaeli ve Ankara’da ise yüzde 72 olduğunu açıkladı.

Vatandaşlara tedbir çağrısı yapan Bakan Koca, “Tedbirlere sıkı uyup elbirliği ile gayret edince, sonuç almak daha kolay. Hepimiz sorumluluğumuzun bilincinde olalım. Ara vermeden mücadeleye devam; birlikte kazanacağız” dedi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.