DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Saten Sabahlık Modelleriyle Güne Güzel Başlayın

Saten Sabahlık Modelleriyle Güne Güzel Başlayın
24.08.2020
201
A+
A-

Sabah saatlerinde de şık olmak isteyen, güne her zaman zarif ve enerjik başlamaktan hoşlanan kadınların tercihi olan sabahlıklar pek çok farklı tasarımlara sahiptirler. Birbirinden farklı modellere sahip olan sabahlıklar içerisinde en çok tercih edilenlerden biriyse saten sabahlık modelleridir. Satenin şık, ferah ve kullanışlı yapısı sabahlık modellerinin çekiciliğiyle buluştuğunda ortaya harika tasarımlar çıkar. Hem uyku esnasında hem de güne başlarken kullanılan saten sabahlık modellerinin en çok konforu ve estetik yapısı göze çarpar. 

Saten Sabahlık Çeşitleri

Saten sabahlıklarda oldukça geniş bir renk skalası ve tasarım çeşitliliği mevcuttur. Şortlu takım saten sabahlıklar, pijama takım saten sabahlıklar, kısa ya da uzun modeller, desenli sabahlıklar, baskılı modeller ve daha pek çok tarz kadınların dünyasına başarıyla hitap ederler. Konforlu bir yapıya ve harika bir kumaşa sahip olan saten sabahlıklar güne keyifle başlamaya yardımcı olurlar. Son derece kullanışlı olan parçalar tek olarak satılabildikleri gibi takım olarak da satılırlar. Her yaştan ve zevkten kadının beğenebileceği saten sabahlık modellerine sitemiz üzerinden ulaşabilir, gün içerisinde sahip olduğunuz şıklığı ve zarafeti güne başlarken de yakalayabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.