DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sebamed İle Gerçek Temizliği Keşfedin

Sebamed İle Gerçek Temizliği Keşfedin
25.10.2018
249
A+
A-

Sebamed bakım açısından çeşitli alanlarda ürün geliştiren önemli bir markadır. Ürünlerin çeşitlilik açısından geniş bir yelpazeye sahip olması sebebiyle markanın müşteri kitlesi de oldukça geniş bir yapıdadır. Markanın en önemli ürünlerinden birisi katı sabunudur. Markanın sabununun en önemli özelliği diğer sabunlar gibi cildi kurutmaması aksine cildin yumuşamasını sağlamasıdır.

Sebamed İle Bebekler  Mutlu

Sebamed markasını diğer dermo kozmetik markalardan ayıran bir diğer önemli özelliği ise bebekler için de ürün geliştirmesidir. Sebamed baby serisinin içerisinde bir bebeğin cilt bakımı ihtiyacı için gerekli olan tüm ürün çeşitleri mevcuttur. Dermotolojik olarak test edildiği için bebek cildinde kullanıma uygundur ve herhangi bir tahriş ya da alerji oluşturmaz. Bu sebeple pek çok anne tarafından güvenle tercih edilir.

Sebamed markası sivilceli ciltler için özel bir ürün serisi hazırlamıştır. Clear face isimli bu seride bulunan ürünler sayesinde kişiler sivilce şikayetlerinden kolay bir şekilde kurtulurken bakımlı ve hoş görünümlü bir cilde sahip olurlar. Markanın tüm ürünleri https://www.recete.com/sebamed  sitemizde mevcuttur. Kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.