DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sedat Peker İşkence Videosu Paylaştı. Sosyal Medya Karıştı

Sedat Peker İşkence Videosu Paylaştı. Sosyal Medya Karıştı
20.09.2017
388
A+
A-

Sedat Peker twitter hesabından paylaştığı işkence videosu sosyal medyaya damga vurdu. Youtube’da yayınlanan videoda bir kişiye işkence yapıldı. “Sen Reis’e nasıl küfredersin” diyerek bir kişiyi feci şekilde şiddet uyguladı. Görüntülerin youtube’da yayınlanmasının ardından Sedat Peker twitter hesabından videoyu paylaştı. İşkence videosu yayınlandıktan sonra binlerce kez izlenirken sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

SEDAT PEKER İŞKENCE VİDEOSU PAYLAŞTI!

Dün akşam Youtube’a yüklenen bir işkence videosu gündeme bomba gibi düştü. Kan donduran görüntüler Sedat Peker’in sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşıldı. Videoda, bir otomobilin arka koltuğunda oturan 2 kişi, aralarına aldıkları, kanlar içinde bıraktıkları bir kişiyi “Reis’e nasıl küfredersin” diyerek feci şekilde dövüyor. Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine vatandaşlar Emniyet Genel Müdürlüğü hesabını şikayet yağmuruna tuttu.

Geçmişte suç örgütü lideri olmak suçlamasıyla cezaevinde yatan Sedat Peker’e, hakaret ettiği iddia edilen bir kişiye, iki kişi tarafından bir aracın içinde işkence edildiğine dair görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Sedat Peker’in resmi Twitter hesabından da bu paylaşım retweet’lendi.

YouTube’da ‘FETÖ’ye uyup Sedat Peker’e hakaret eden pavyoncunun hazin sonu’ başlığıyla yayınlanan video daha sonra kaldırıldı.

Twitter’da ‘SP Burak Özkan’ isimli hesap videoyu, “REİSE ATIP TUTANLAR BU ÜLKEDE EN ÇOK KARDEŞİ OLAN ADAM OLDUĞUNU UNUTUMASINLAR..BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ..” mesajıyla Peker’in resmi hesabını etiketleyerek paylaştı. Peker’in resmi Twitter hesabı da bu tweet’i yeniden paylaştı.

PEKER ADINA İŞKENCE

Videoda kanlar içinde olduğu görülen bir kişi bir aracın arka koltuğunda iki kişi tarafından ‘Sedat Peker’e hakaret ettiği’ gerekçesiyle işkenceye uğruyor. İşkenceyle özür diletilen kişiye yönelik dayak ve küfür devam ediyor. Videoda son olarak bir kişinin “Atalım mı?” dediği duyuluyor.

SAVCILARA HAREKETE GEÇME ÇAĞRISI

Sosyal medyada büyük tepkilere yol açan görüntülere ilişkin savcılara harekete geçme çağrısı yapıldı.

SEYHAN SOYLU DA TWITTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Sosyal medya kullanıcıları kan donduran görüntülerin gündeme gelmesi sonrasında yaşanan olaya tepki yağdırırken, Seyhan Soylu’da Twitter hesabından bu görüntüleri paylaştı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.