DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ses İzolasyonunun Hayatımızdaki Yeri

Ses İzolasyonunun Hayatımızdaki Yeri
30.11.2019
211
A+
A-

Ses izolasyonu kısaca bahsetmek gerekirse ses geçiş kaybını engellemek ve ses kirliliğini ortadan kaldırmaktır. Gün içerisinde evimizde dahi olsa dışarıdan rahatsız edici seslere maruz kalıyoruz. Bu da ister istemez ruhsal olarak çöküntüye düşmemize sebep oluyor. Sadece evimiz değil, çalıştığımız yerde de rahatsız edici seslere maruz kalarak verimli bir şekilde çalışmamıza engel olmuş oluyor.

Turkish Acoustic ses izolasyon konusunda üstün başarılar elde etmiş yurtiçi ve yurtdışında güçlü referanslarıyla her zaman müşterilerinin yüzünü güldürmüş kurumsal bir firmadır. Son derce kaliteli ve yerli ürünlerle Turkish Acoustic ses izolasyon sorunlarınıza kesin çözüm sunmaktadır. Duvar, zemin ve tavanlarda kullanabileceğiniz her türlü ses izolasyon malzemelerimizle uygulanan ortamdaki rahatsız edici sesleri en az seviyeye indirerek ortamı daha huzurlu hale getirir.

Ses izolasyon malzemelerimiz son derece kaliteli olup yanmazlık özelliğine sahiptir. Dekoratif yapıları ve farklı renk seçenekleriyle de beraber uygulayacağınız ortama şık bir görüntüde sağlayabilirsiniz. Turkish Acoustic her zaman hizmetinizdedir.

Kaynak: https://www.eminakustik.com.tr/ses-izolasyon-malzemeleri


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.