DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sessizliğini bozdu: Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay.

Sessizliğini bozdu: Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay.
26.06.2018
244
A+
A-

Yasak Elma dizisinin yakışıklı oyuncusu Onur Tuna, sette yaşanan taciz olayı hakkında ilk kez konuştu. Onur Tuna, konu için ‘Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay’ dedi

Yasak Elma dizisinde Alihan karakterini canlandıran Onur Tuna, arkadaşı Cem Uçan ve Gülşah Şahin’in düğününde objektiflere takıldı. Onur Tuna, rol aldığı dizinin setinde yaşanan taciz iddiaları hakkında sessizliğini bozdu.

‘ADINI BİLE ZİKREDEMİYORUM’

Çiftin nikah şahitliğini yapan oyuncu, Talat Bulut’un kostüm asistanı Özge Şimşek’i taciz ettiği iddialarıyla ilgili, “Yargıya taşındığı için net konuşamayacağım doneler var. Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay. Fikrimi daha sonra açıklayacağım” dedi.

NELER OLMUŞTU?

Talat Bulut’un ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde, kostüm asistanı Özge Şimşek’i taciz ettiği iddia edilmişti. Talat Bulut iddiaları yalanlasa da hakkında dava açıldı. Oyuncunun dizi dışındaki işleri de iptal edilmeye başladı.

‘Mucize 2’ filmini çekmeye hazırlanan Mahsun Kırmızıgül, Talat Bulut’a rol verecekti. Skandal iddianın üzerine Talat Bulut’u kadrodan çıkardı. Yeni bir oyuncu arayışı nedeniyle çekimleri de durdurdu. Talat Bulut ‘Mucize’nin ilk serisinde ‘Öğretmen Mahir’ rolündeydi.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.