DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sevimli Barbie Oyuncakları

Sevimli Barbie Oyuncakları
24.08.2020
218
A+
A-

Oyuncaklar oyun dünyasının araçlarıdır. Her çocuğun tercih ettiği  oyuncak türü farklıdır. Erkek çocukları genelde taşıtlar, setler, legolar gibi oyuncakları severler. Kas gücüne  dayalı oyunları da oynarlar. Kız  çocukları ise barbie oyuncakları ile evcilik tarzı oyunları oynarlar. Mutfak gereçleri, küçük evler, mutfak setleri gibi oyuncakları  tercih  ederler. Barbie   90’lı yıllardan  bu yana terliklerde, tişörtlerde, elbiselerde, çantalarda kullanılmış ve halen marka büyümektedir. Barbie’nin yaratıcı Ruth Handler kızı  Barbara Handler’ın ve diğer çocukların kadınsı karton bebeklerle daha çok oynadıklarını diğer bebekleri çok fazla tercih etmediklerini  fark etmiş,  kızı için oyuncak yapmak istemiş ancak teklifleri kabul görmediği için bebeği kendisi yaratmaya karar vermiştir. Barbie oyuncakları, makyajlı, güzel giyimli bebekler olarak   serüvenini  bu şekilde başlatmıştır. 

Barbie Oyuncak Çeşitleri Nelerdir? 

Günümüzde çocukların çok tercih ettiği Barbie oyuncakları ilk tasarlandığı şeklinden epeyce yol alıp değişmiştir. Sadece Barbie oyuncakları değil Barbielerin kullandıkları eşyalar da çocuklar tarafından çok sevilmektedir. Değişen Barbie bebekleri farklı tenlerde üretilmeye başlanmıştır. Hatta farklı kilolarda Barbie bebekleri de vardır. Kaliteli  ve  gerçek Barbie oyuncaklarını https://www.oyuncakbiziz.com/barbie-oyuncaklari sitesinden satın alabilirsiniz. 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.