DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şeyma Subaşı’dan birinci yıl kutlaması

Şeyma Subaşı’dan birinci yıl kutlaması
16.10.2019
253
A+
A-

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra hayatını anlatan bir kitap yazan ve şimdilerde Bebek’te vakit geçiren Şeyma, burada açtığı ve sağlıklı ürünler sattığı mekanının açılışının birinci yılını kutladı.

Geride bıraktığımız yaz mevsiminin büyük bir kısmını DJ sevgilisi Guido ile İbiza’da geçiren ve buradan paylaştığı birbirinden renkli karelerle keyifli anlarına takipçilerini de ortak eden Şeyma Subaşı yaz mevsiminin bitmesiyle birlikte İstanbul’a dönüş yaptı.

BİR YILLIK KİRASINI ACUN ÖDEMİŞTİ

Subaşı, geçen yıl Bebek’te sağlıklı ürünler satacağını söylediği Healthyish Cafe’yi açmış ve yaptığı büyük açılışta birbirinden ünlü misafirlerini konuk etmişti. Şeyma’nın mekanıyla ilgili yapılan haberlerin neredeyse tamamında Acun Ilıcalı’nın buranın bir yıllık kirasını ödediği şeklinde bilgi vardı. Genç kadın içinde bulunduğumuz gün instagram hesabından yaptığı paylaşımla Cafe’sinin birinci yılını kutladığını yazdı. Takipçileriyle bu mutluluğu paylaşan Subaşı’nın magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre işleri pek de iyi gitmiyor. Bir yılın dolmasıyla birlikte Acun Ilıcalı’nın sağladığı ‘kira garantörlüğü’ de bitti.

KİRASI 60 BİN LİRA

Durum böyle olunca da bir yıllık kirası peşin ödenmiş mekanında işlerini yürüten Şeyma Subaşı’nın Bebek’teki işletmesinin varlığını daha ne kadar sürdüreceği merak konusu oldu. Aylık 60 bin lira kirası olan işletmenin işleri iddia edildiği gibi kötüyse, Ilıcalı’dan aylık 250 bin lira nafaka alan Şeyma Subaşı birkaç ay sonra zor bir karar vermekle karşı karşıya kalabilir.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.