DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sinan Akçıl: İntihar edecek yer aradım

Sinan Akçıl: İntihar edecek yer aradım
06.02.2022
188
A+
A-

Şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam DJ Doğuş Çabakçorlar ile Etiler’de bir müzik stüdyosuna girerken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Akçıl, galasına katıldığı ‘Dilbe Ay’ filmiyle ilgili övgü dolu sözler kullandı.

Sinan Akçıl, önceki akşam DJ Doğuş Çabakçorlar ile Etiler’de bir müzik stüdyosuna girerken görüntülendi.  Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Akçıl, “Doğuş ile yeni bir proje hazırlığımız var, Azeri bir genç kızımız ile beraber bir şarkı seslendireceğiz onun için stüdyoya geldik” dedi.

Geçen gün ‘Dilber Ay’ filminin galasına katılan şarkıcı, film hakkındaki düşüncelerini de paylaştı.

Akçıl, “Filmi çok beğendim. Film sonrası intihar edecek yer aradım hatta, o kadar iyiydi. Büşra Pekin’in sesi de çok güzeldi, buradan ona da bir şarkı ve albüm teklifinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK BİR AYRILIK GÖRECEKSİNİZ”

Eşi Burcu Kıratlı’nın sosyal medya hesabından ‘Akçıl’ soyadını silmesi ve boşanacaklarıyla ilgili sorulara da yanıt veren şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

“Denedik ama düzlüğe çıkamadık maalesef. Türkiye’ye örnek olacak bir ayrılık göreceksiniz, çünkü sonuçta biz birbirimizi çok sevdik ve bitişi de öyle olmalı diye düşünüyorum.”

Sinan Akçıl, daha önce yaptığı açıklamada “Davalar açıldı, boşanıyoruz. Artık resmileşti. Umarım ikimiz için de hayırlısı olur. Ben çocuk çok istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum” demişti.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.