DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Siyasilerden Rasim Öztekin paylaşımları…

Siyasilerden Rasim Öztekin paylaşımları…
09.03.2021
155
A+
A-

Kalp krizi geçiren ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öztekin’in vefatının ardından siyasiler sosyal medya hesapları üzerinden taziye mesajları paylaştı.

Dün öğle saatlerinde kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan tiyatro ve sinemanın usta oyuncusu Rasim Öztekin, 62 yaşında hayatını kaybetti. Rasim Öztekin’in ölüm haberinin ardından birçok isim taziye mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Telegram hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin değerli sanatçılarından Rasim Öztekin’in vefatından derin üzüntü duydum. Rasim Öztekin’e Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Rasim Öztekin’in vefatıyla ilgili yaptığı paylaşımda “Hayat verdiği karakterler ile bazen güldüren bazen hüzünlendiren ama her defasında bir kez daha kendine hayran bırakan usta sanatçı #RasimÖztekin’in vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum” ifadesini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise “Türk sinema ve tiyatrosunun üstadlarından, ülkemizin yetiştirdiği kıymetli oyuncu #rasimoztekin’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Ülkemiz önemli bir değerini kaybetti… Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” mesajını paylaştı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Rasim Öztekin’in vefat haberiyle ilgili “Geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden #RasimÖztekin’e Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum” paylaşımını yaptı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.