DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor Semih Sevgilisi Kurretülayn’dan Ayrıldı

Survivor Semih Sevgilisi Kurretülayn’dan Ayrıldı
20.08.2017
509
A+
A-

Ütopya yarışmasında tanışan Survivor Semih ve sevgilisi Kurretülayn ilişkilerini bitirme kararı aldı. Ütopya Semih olarak ünlenen ve Survivor’a katılan Semih Öztürk sevgilisinden ayrıldı. Survivor Semih olarak uzun süre ekranlarda boy gösteren Semih Öztürk, Ütopya programında tanıştığı sevgilisi Kurretülayn Matur’dan ayrılma kararı aldı. TV8’de yayınlanan Survivor’da büyük ün kazandıktan sonra bir süredir ortalıklarda gözükmeyen Survivor Semih instagramda yer alan sevgilisinin fotoğrafını kaldırdı. İkilinin uzun süredir devam eden aşklarının bittiği fotoğraf kaldırma olayı ile tescillenmiş oldu.

SURVİVOR SEMİH SEVGİLİSİNDEN AYRILDI

Survivor’ın ilginç yarışmacılarından Semih, adını dilinden düşürmediği sevgilisi Kurretülayn Matur’dan ayrıldı. İkili, sosyal medyadaki fotoğrafları anında kaldırdı. Survivor’da şahsına münhasır hareketleri ve konuşmasıyla herkesin dikkatini çeken Semih Öztürk, sevgilisi Kurretülayn Matur’dan ayrıldı. İkili fotoğrafları sosyal medyadan kaldırdı.

ŞÖHRETİ BULAN SEVGİLİSİNİ BIRAKIYOR

TV8 kanalında yayınlanan Survivor’a katılan yarışmacıların son zamanlarda sevgililerinden ayrılmaları dikkat çekti. Semih’ten önce de Serkay Tütüncü’nün sevgilisinden ayrılması akıllara geldi. Bu ayrılık haberlerini duyanlar, “Şöhreti bulan sevgilisini bırakıyor” yorumunda bulunmadan edemedi.

SURVİVOR SEMİH KİMDİR?

Semih Öztürk kimdir sorusu bu günlerde çok merak edilir oldu. Ütopya yarışmasında ‘Belalı’ lakabını alan ve kendine has uslübü ile sevenlerinin kalbinde taht kuran Semih Öztürk Survivor 2016 yarışmasında da kendinden söz ettiriyor. Survivor 2016’da tavırlarıyla dikkat çeken isim Semih Öztürk hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları…

Survivor Semih Öztürk kimdir nereli boyu yaşı kaç soruları Survivor başladığından beri merak edildi. İzleyciler onu ilk olarak Ütopya yarışmasında tanıdı sonra ise Survivor 2016’ya katıldı. Survivor Semih Öztürk yarışmalarda da iyi bir performans gösteriyor. Semih Öztürk hakkında bilinmeyenleri haberimizde sizler için derledik.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.