DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Taksici, “Beşiktaş’tan Harbiye’ye gitmem” deyince…

Taksici, “Beşiktaş’tan Harbiye’ye gitmem” deyince…
23.03.2018
229
A+
A-

İstanbul’da bir taksici ile müşterisi arasında yaşanan ‘kısa mesafe’ kavgası yargıya taşındı. Taksici için ‘birden fazla kişiyi tehdit’ suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Taksi-Uber gerginliği hala gündemdeyken, İstanbul’da bir taksici ile müşterisi arasında yaşanan ‘kısa mesafe’ tartışması mahkemelik oldu.

Habertürk’ten Serdar Kulaksız’ın haberine göre;olay şöyle meydana geldi: Beşiktaş’tan eşi ile birlikte taksiye binen Mahmut M., Harbiye’ye gitmek istediklerini söyledi. Taksi şoförü Ayhan T.’nin “Gitmiyoruz, Harbiye’ye dolmuşa binin gidin” cevabı üzerine araçtan inen Mahmut M., aracın plakasının fotoğrafını çekti. Bu sırada Hamut B. isimli bir başka taksi şoförünün de katıldığı tartışma büyüdü. Yakın bir yerde bulunan polis memurunun yanına giden Mahmut M. olayı anlatarak şikayetçi olduğunu söyledi.

Savcılık, Ayhan T. ve Hamut B. hakkında ‘birden fazla kişi ile tehdit’ suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis talebiyle iddianame düzenledi. Ayhan T. ise ifadesinde,”Başbakanlığın önündeki yolun kapalı olduğunu söyledim. ‘Bana yol tarif edemezsiniz’ diyerek aracın plakasının fotoğrafını çekti” iddiasında bulundu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.