DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tarkan, yeni şarkısı Geççek ile YouTube’da zirvede

Tarkan, yeni şarkısı Geççek ile YouTube’da zirvede
19.02.2022
140
A+
A-

Söz ve müziği Tarkan’a, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait olan ‘Geççek’ dinleyicilerle buluştu. Şarkı, 3 milyon 427 bin kişi tarafından dinlenerek YouTube trend listesinde ilk sıraya yerleşti.

Tarkan uzun bir aradan sonra yeni şarkısı ‘Geççek’i yayınladı. Şarkı kısa sürede Twitter’da TT listesinin tepesine yerleşti.

Söz ve müziği Tarkan’a, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise İrfan Yıldırım yaptı.

‘Geççek’, YouTube trend listelerine ilk sıradan girerek 3 milyon 427 bin kişi tarafından dinlendi.

“BU ŞARKI UMUT OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM”

Tarkan yeni şarkısı ‘Geççek’ ile ilgili duygularını şöyle ifade etmişti:

* Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum.

* O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. ‘Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek’. ‘Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım’ dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm.

* Dilerim ki ‘Geççek’ yüzünüzde bir gülümsemeye vesile olur ve hepimize iyi gelir.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.