DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tonguç Mağaza TYT AYT Deneme Kitapları

Tonguç Mağaza TYT AYT Deneme Kitapları
02.05.2019
242
A+
A-

Temel yeterlilik testi ve alan yeterlilik testi kısaltmaları olan TYT ile AYT sınavları için öğrencilerin verimli bir çalışma programı oluşturmaları son derece önemlidir. Hazırlık sürecinde konu anlatımı çalışılmalı, soru tipleri öğrenilmeli ve TYT AYT deneme kitapları çözülmelidir. Her bir deneme kitabında farklı soru tarzları yer aldığından ve öğrencilerin bilmediği konular açığa çıktığından dolayı bunları çalışmak fayda sağlayacaktır.

TYT ve AYT deneme ile ilgili piyasada çok sayıda kaynak olmasına karşın bunların hepsi aynı kalitede ve içerikte değildir. Bu nedenle seçim yaparken dikkatli olmanızda yarar vardır. Eğer ilk defa deneme kitapları satın alacaksanız TYT deneme önerileri sizin için yol gösterici olacaktır. Bu önerilerden yola çıkarak alacağınız Tonguç Mağaza TYT AYT deneme kitapları, sizin için avantaj sağlayacaktır.

Tonguç Mağaza TYT AYT Kitapları

Geniş içeriğe sahip olan TYT AYT kitapları için Tonguç Mağaza sizlere farklı tarzlarda hazırlanmış farklı kitap çeşitlerini sunar. Bu kitapları set halinde satın alabileceğiniz gibi dilerseniz tek tek de sipariş verebilirsiniz. Klasik tasarımların ötesinde olan TYT AYT kitapları öğrencilerin daha fazla dikkatini çektiğinden dolayı bunlara olan ilgi her zaman daha fazladır.

Tonguç mağazada yer alan TYT AYT kitapları ile ilgili fikir edinmek istediğinizde konu konu ya da ders ders ayrılmış çok sayıda kitap çeşidini bir arada görebilirsiniz. Bunlar arasında hızlı tekrar yapabilmenizi sağlayacak parçalar da bulabilirsiniz. Mağaza tarafından sunulan TYT AYT kitapları içerisinden öncelikle eksik olduğunuz ve pekiştirmek istediğiniz derslerin kitaplarını almalısınız. Böylece satın aldığınız TYT AYT kitapları sizin için daha verimli hale gelecektir.

TYT Deneme Kitapları

Temel yeterlilik testi yani TYT deneme kitapları öğrencilerin gireceği ilk sınava yönelik özel olarak hazırlanır. TYT set olarak da bulabileceğiniz bu kitaplar içerisinde zorluk seviyesine göre derecelendirilmiş olan TYT deneme kitapları görebilirsiniz. Temel, orta ve üst düzey olarak seviyelere ayrılan bu kitapların tamamı yeni nesil formata göre düzenlenir. En yeni ve en özgün soru tiplerini bulabileceğiniz TYT deneme kitapları tamamı çözümlü olması sayesinde her bir soruyu kolayca anlayabilmenizi sağlar.

AYT deneme ile benzer olacak şekilde hazırlanan, Tonguç Mağaza TYT deneme kitapları içerisindeki soru sayısı fazla tutulmuş olup her biri gerçek sınav ayarında yapılmıştır. Her bir düzeye dair soru sayıları özel olarak belirlenmekte ve bunlar alanında uzman eğitimciler tarafından öğrencilere sunulmaktadır. Bu sayede AYT deneme ya da TYT deneme kitapları sizleri sınava hazır hale getirmektedir.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.