DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tuğçe Kazaz AK Parti’den Soğudum Açıklaması Yaptı

Tuğçe Kazaz AK Parti’den Soğudum Açıklaması Yaptı
18.09.2017
272
A+
A-

Eski manken Tuğçe Kazaz Ak Parti’den soğudum açıklaması yaparak dikkatleri çekti. Daha önce sık sık Ak Parti’ye yakın mesajlar veren Tuğçe Kazaz; “Ak Parti’den soğudum dedi. Beyaz TV’de Uyan Türkiyem adlı programa katılan eski manken Tuğçe Kazaz Ak Parti hakkında yaptığı açıkalamar ile dikkat çekti. Tuğça Kazaz Ak Parti yorumunda, “Ben de artık soğumaya başladım” derken 2019 Başkanlık seçimleri hakkında eleştirilerde bulundu. FETÖ ile mücadele hakkında da açıkalamalar
yapan Tuğçe Kazan; “FETÖ devletin tüm kurumlarına girmeyi başarmış” dedi. Tuğçe Kazaz’n Ak Parti’den soğumaya başladım açıklamalarına sosyal medyadan da çok sayıda yorum geldi.

TUĞÇE KAZAZ: AK PARTİ’DEN SOĞUMAYA BAŞLADIM

Beyaz TV’de Tahir Sarıkaya’nın sunduğu “Uyan Türkiyem” programına katılan eski manken Tuğçe Kazaz dikkat çeken açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve iktidara verdiği destekle tanınan Tuğçe Kazaz, 2019’da yapılacak başkanlık seçimleriyle ilgili iktidara yüklendi.

“Ben de artık AK Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı” diyen Tuğçe Kazaz, “FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması ben de soğumalara neden oldu” ifadelerini kullandı. Kazaz’ın bu sözlerine programın sunucusu Tahir Sarıkaya, “Sizin bu eleştirinize şok oldum” diyerek yanıt verdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.