DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Türkiyenin Uluslararası Sertifikalı Çelik Kapısı

Türkiyenin Uluslararası Sertifikalı Çelik Kapısı
08.03.2018
270
A+
A-

Dünyanın dört bir yanında oldukça yaygın kullanımına rastlanan çelik kapılar son yıllarda ülkemizdeki inşaat sektörünün gelişimi ile birlikte ülkemizde de daha fazla kullanılmaya başlandı. Eski tip iç ve dış mekan kapılarına oranla çok daha fazla dayanıklı olan ve güven veren çelik kapılar bu özellikleri ile aileleri memnun etmeyi başarıyor. Son yıllarda artan hırsızlık olaylarına karşı oldukça dayanıklı bir malzemeden üretilen çelik kapılar ailelere güven verdiği için insanların tercihi her zaman için çelik kapılar oluyor. Türkiye’nin en büyük çelik kapı üreticilerinden birisi olan Sur Çelik Kapı markasıda normal kapılardaki güvenlik açığını kapatarak ürettiği çelik kapılarda üst seviye güvenlik sağlıyor.

Sur Çelik Kapı Sur Çelik Kapı Sur Çelik KapıSur Çelik Kapı

Ülkemizin ilk sertifikalı çelik kapı üreticisi olan Sur Çelik Kapı tarafından üretilen tüm çelik kapılar uluslararası standartlara uygun ve sertifikalı olduğu için ülkemizin uluslararası arenada daha aktif rol almasına da katkı sağlıyor. Balyozlar ile yapılan testler sonucunda kesinlikle kırılmayan ve açılmayan yalnızca dış yüzeyinde ezikler oluşan http://www.surcelikkapi.com/ testlerdeki sonuçlar ile kalitesini bir kez daha tüm dünyaya ispatlama başarısını dda gösteriyor. Ayrıca birbirinden farklı modelleri ile aynı kalite ve dayanıklılığı sunan bu çelik kapılar her evde ve dış mekanda kullanılabilecek boyutları ile her yerde tercih ediliyor. Ateş ve suya dayanıklı hammaddesi sayesinde dış mekanlarda da sık sık rastladığımız çelik kapılar yıllarca sıkıntısı bir şekilde kullanılabildiği için dış mekanların da vazgeçilmez ürünlerinden birisi olmaya başladılar.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.