DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ucuz Xiaomi Dreame V11 Akülü Elektrikli Dikey Süpürge

Ucuz Xiaomi Dreame V11 Akülü Elektrikli Dikey Süpürge
17.05.2021
140
A+
A-

Gelişen dünya teknolojisi ile pek çok elektrikli ev aletlerinin kendini gün geçtikçe yenilemesinden dolayı evlerde oluşan rahatlık ve konforun yanı sıra hijyenik ortamdan en çok etkilenen teknoloji alanı olan süpürgeler de kendilerini her geçen zamanda yenileyerek kullanıcılarına az zamanda rahat ve hijyenik bir ortam sağlamaktadır.

Yeniliğin öncülerinden olan Xiaomi markası da her geçen gün bünyesinde bulunan mühendisleri ile teknolojik araçlarda kullanıcılarına konfor ortamı sağlamayı amaçlamıştır. Xiaomi Dreame V11, pek çok yeni nesil özellikleri ile kendini diğer süpürgelerden ayırmayı başarmıştır.  3000mAh pil kapasitesi ile uzun süreli çalışma imkanı sağlayan Xiaomi Dreame V11, 4 saatlik şarj süresine sahiptir. Bu süre ile uzun zamanda çalışma sağlamanın yanı sıra 90 dakikaya kadar filtreleme sistemi ile silikon ve toz arasında ayrım yapabilmektedir.

150AW’ye kadar emiş gücü sağlayan Xiaomi Dreame V11’nin pek çok yeni özellikleri de bulunmaktadır. Bu özellikler şu şekildedir:  vites değiştirme modu, başlatma/durdurma değiştirme, düğme, görselleştirme, sürekli çalışma modu, toz ayırma sistemi, filtre elemanı, motor hızı, motorun dinamik dengelenmesi, motorun karbon fiber takviyesi, emiş gücü, vakum emme kuvveti, motor ağırlığı, pil takımı, pil ömrü “Süper güçlü”, “sürekli çalışma” modunda pil ömrü, filtre ömrü hakkında hatırlatma, bakım hatırlatma, hata hatırlatma, aksesuarların bağlantı gücü, MOS kaybı, elektronik fren, zemin fırçası algılama, şeffaf toz haznesi kapağı, çok parlak metal kaplama, zemin fırçası kaplaması, düz emme başlığının kaplanması , fırçanın kaplanması, akarları gidermek için fırçanın kaplanması, metalden yapılmış uzatma hortumunun ve bağlantı borusunun kaplaması gibi özellikler ile kendini diğer süpürgelerden ayırmayı başarmıştır.

0.5 L ile çöp alanı sağlayan dikey süpürge, uzun süreli olarak bünyesinde toz tutabilmektedir. Özelliklerinden biri olan toz ayırma özellikleri ile toz ve kirli artıkları birbirinden ayırarak emiş sağlamakta olup aynı zamanda tozu ve kiri ayrı saklamaktadır. Hangi moda çalışırsa çalışsın düşük enerji de çalışarak pil ömrünü uzun tutmaktadır. Şarjı olduğu sürece hiçbir elektrik kesintisinden etkilenmeyen Xiaomi Dreame V11 , olası bir elektrik kesintisinin kullanıcılarını etkilemesine fırsat vermemektedir.

Kaynak: https://www.irismostore.com/urun/dreame-v11-dikey-supurge


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.