DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Uğur Dündar, Muhittin Böcek’in son durumunu açıkladı

Uğur Dündar, Muhittin Böcek’in son durumunu açıkladı
07.08.2021
257
A+
A-

Hastaneye götürülen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili bilgiler paylaşan Uğur Dündar, “‘Beni bu koltuğa layık görenler ölüm kalım savaşı verirlerken ben koltuğumda oturamam’ deyip yangın bölgesine koştu. Maalesef ciğerlerindeki rahatsızlığı tekrar nüksettiği için kendisi bu akşam hastaneye götürüldü” dedi.

TELE 1 ekranlarında Demokrasi Arenası programını, yangın bölgesi Muğla’nın Menteşe ilçesinde sunan SÖZCÜ yazarı Uğur Dündar, hastaneye götürülen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in son durumunu açıkladı.

“CİĞERLERİNDEKİ RAHATSIZLIK NÜKSETTİ”

Muhittin Böcek’in Türkiye’de COVID-19 hastalığını geçirenlerden olduğunu hatırlatan Dündar, şöyle konuştu:

* Kendisi aylarca ölümle yaşam arasındaki o çok ince çizgide gidip geldi. Doktorların olağanüstü çabaları ve kendisinin hayata çok sıkı sarılmasıyla atlattığı bu hastalığı, makamına döndü. Hastalığı hiç yaşamamış gibi dört elle işine sarıldı.

* Doktorlarının ‘Sen ciğerlerinden çok ciddi sıkıntılar yaşadın, yangın bölgesine gitmemelisin, o dumanları solumamalısın, aksi takdirde hayatın ciddi anlamda tehlikeye girer’ demelerine karşın, ‘Beni bu koltuğa layık görenler ölüm kalım savaşı verirlerken ben koltuğumda oturamam deyip’ yangın bölgesine koşan bir büyükşehir belediye başkanı.

* Maalesef ciğerlerindeki rahatsızlığı tekrar nüksettiği için kendisi bu akşam hastaneye götürüldü. Doktorları tarafından çağrıldı. Orada tetkikler yapıldı.

* Oksijen takviyesi ile mutlaka istirahat etmesi gerektiği kendisine bildirildi. O da belki 1-2 gün dinlenme fırsatı bulacak. Kendisine çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

“DOKTORLARIM ‘DUMANDAN GERİDE DUR’ DEMESİNE RAĞMEN AYRILMADIM”

Muhittin Böcek, önceki günlerde yaptığı bir açıklamada, “Doktorlarım ‘duman, yangından geride durman lazım’ demesine rağmen hiç ayrılmadım, ayrılmayacağım da. Yangın sönene kadar buradayım” demişti.

Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası’nın bugünkü konukları, sanatçı Haluk Levent, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay oldu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.