DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Uğur Dündar’dan demokrasi çağrısı

Uğur Dündar’dan demokrasi çağrısı
18.03.2024
18
A+
A-

Duayen yazarımız Uğur Dündar, İBB Başkan adaylarından CHP’li İmamoğlu ile SÖZCÜ TV’de program yapacağını duyurdu ve AKP’li Kurum’a da katılması için davette bulundu.

Yerel seçimlere 13 gün kalırken gözler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında. Duayen yazarımız Uğur Dündar da demokrasi adına önemli bir adım atarak İstanbul’da en güçlü iki adayı aynı anda programa çıkarmak için harekete geçti. Dündar, CHP’li aday Ekrem İmamoğlu ile SÖZCÜ TV’de bir program yapacağını duyurdu. Cumhur İttifakı’nın AKP’li adayı Murat Kurum’u da aynı programda ağırlamak için teklifte bulundu. Uğur Dündar, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Yakında İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ile SÖZCÜ TV’de bir söyleşi yapacağım. Aynı öneriyi haftalar önce Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Murat Kurum’a da yaptım. Ayrıca her ikisinin yer alacağı bir tartışma programını SÖZCÜ TV’de yönetmeye talip olduğumu söyledim. Haber bekliyorum, takdir kendisinin…”

Sozcu.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.