DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ümitcan Uygun’dan akılalmaz sözler

Ümitcan Uygun’dan akılalmaz sözler
24.12.2020
162
A+
A-

Aleyna Çakır ölümü sonrası baş şüpheli olarak belirtilen ve Aleyna Çakır’ı öldürüp intihar süsü verdiği iddia edilen Ümitcan Uygun, TikTok canlı yayınında bir TikTok fenomenine tehdit yağdırdı. Ümitcan Uygun, çok sayıda kişinin izlediği canlı yayın sırasında sosyal medya fenomenine ‘Seni de öldüreceğim’ ifadelerini kullandı. Ümitcan Uygun’a yayın sırasında çok sayıda tepki içerikli yorum gelirken, Uygun’un alkollü olduğu da öne sürüldü.

Aleyna Çakır olayı, Türkiye’nin günlerce konuştuğu bir ölüm olarak basında yer almıştı. Geçtiğimiz haziran ayında yaşadığı evde bornoz kuşağına bağlı şekilde ölü bulunan Aleyna Çakır’ın intihar ettiği öne sürülmüştü. Daha sonra sosyal medyada yayınlanan görüntüler, Aleyna Çakır’ın Ümitcan Uygun tarafından şiddete maruz kaldığı ve aslında ölümün de intihar süsü verilmiş bir cinayet olabileceği ihtimallerini akıllara getirmişti.

Yaşanan gelişmeler sonrası Ümitcan Uygun suçlu bulunmamış ve serbest bırakılmıştı.

Ümitcan Uygun, sosyal medya uygulaması olan TikTok’ta dün bir canlı yayına katıldı.

Sabah gazetesinden Çağrı Oğuz’un haberine göre, yayın esnasında çok sayıda yorumu okuyan ve cevaplar veren Uygun’un yayınına Tiktok fenomeni Abdullah S. katıldı.

“SENİ DE ÖLDÜRECEĞİM”

Konuşma sırasında ‘Adalet yerini bulacak’ diyen Abdullah S.’ye sinirlenen ve alkollü olduğu değerlendirilen Uygun, alkol şişelerini göstererek tehdit ve küfürler savurmaya başladı. ‘Seni de öldüreceğim’ sözleri ise şoke etti.

Video sırasında Ümitcan Uygun’a yorum bölümünden tepki yağdı.

Öte yandan yine Uygun’un yakın arkadaşı G.Ö.’nün henüz reşit olmadığı iddia edilen genç bir kızla birlikte olduğu ifade edildi. Abdullah S.’nin yayınına bağlanan G.Ö. daha sonra çektiği küfür dolu video ile genç kızın reşit olduğunu ileri sürmesi dikkat çekti.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.