DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü markanın erkeklere özel şortu tartışma başlattı

Ünlü markanın erkeklere özel şortu tartışma başlattı
02.07.2023
188
A+
A-

ABD ve Avrupa’da çok sayıda mağazası bulunan “hızlı moda” markasının erkekler için tasarladığı 260 TL’lik kot şortlar büyük bir tartışma başlattı.

ABD ve Avrupa’da satışa çıkan bir kot şort ortalığı karıştırdı…

Pamuk, polyester ve viskoz karışımı olan erkek şortunun aşırı derecede kısa olması büyük tepki çekti. Bir iç çamaşırı kadar kısa olan ve “frikiklere” sebebiyet verebilecek şortu gören sosyal medya kullanıcıları markayı ve ürünün tasarımcısını adeta yerden yere vurdu.

Ürünün 10 dolar (yaklaşık 260 TL) olduğu belirtildi.

Kasık ve kalça bölgesini neredeyse tamamen açıkta bırakan şort ile ilgili bazı sosyal medya kullanıcıları, “Bu mide bulandırıcı. Kesinlikle bunu almam” dedi. Markanın internet sitesinde bu ürünü satın alan bazı kullanıcıların yorumları ise kafaları karıştırdı.

Bir tüketici, “Bunun bedeni tam oldu. Kalçam harika gözüküyor” yorumunu yaparken bir kadın ise bu şortu eşine aldığını söyleyerek, “Bu yaz plaja giderken bunları giyiyor” dedi.

Sosyal medyada ise bir kullanıcı, “Cinsel organımın gözükmemesi çok düşük bir ihtimal” derken bir diğer kullanıcı ise, “Bunu giyersem sokağa çıkmam yasaklanabilir” ifadesini de kullandı.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.