DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü yönetmenin katilinden korkunç ifade!

Ünlü yönetmenin katilinden korkunç ifade!
29.05.2018
233
A+
A-

Hababam sınıfının ‘Sefa’sı, aynı zamanda da ünlü dizilerin yönetmen Mustafa Kemal Uzun’u öldüren figuran Okan Akti’nin ifadesi kan dondurdu. Zanlının anlattığına göre olay şöyle yaşandı; Akti alkolden dolayı kötü hissettiğin söyleyerek yatak odasına gitti ve yattı. Uzun da geldi yanına geldi ve aralarında bir yakınlaşma oldu. Akti, midesinin bulandığını söyleyerek banyoya gitti, bıçak ve beyzbol sopasını alıp yönetmeni öldürdü

Milliyet’ten Musa Kesler’in haberine göre; İddianameye göre Mustafa Kemal Uzun, yönetmenliğini yaptığı dizinin setinde figüran Okan Akti ile tanıştı. Çekim sonrası birbirlerinin telefon numaralarını aldılar. Olaydan bir hafta önce yönetmen Uzun, figüran Akti’yi Şile’ye davet etti. Bir hafta sonra Mecidiyeköy’de buluştular. Birlikte alkol aldılar. Daha sonra eve geldiler ve evde de alkol almaya devam ettiler. Akti’nin iddiasına göre Uzun kendisine doğru yaklaşıp öptü. Kendisi bunun üzerine geri çekildi. Alkolden dolayı kötü hissettiğin söyleyerek yatak odasına gitti ve yattı. Bu sırada yönetmen Uzun da geldi ve aralarında bir yakınlaşma oldu. Akti, midesinin bulandığını söyleyerek Uzun’u durdurdu. Daha sonra da banyoya geçti.

‘YAPTIKLARINDAN PİŞMAN OLDU’

Sonrasında yaptıklarından pişman olan Akti, kapının arkasındaki beyzbol sopasını sağ eline; sol eline de ekmek bıçağını aldı. Uzun’un yanına gitti. Sırtüstü yatakta uzanan yönetmen Uzun’un göğüs kısmına bıçağı sapladı. Diğer elindeki beyzbol sopasıyla da Uzun’un yüzüne defalarca vurarak ‘canavarca hisle’ öldürdü. Daha sonra odadan çıkarak kapıyı kilitledi. Uzun’un cüzdanını, saatini ve arabasının anahtarlarını alarak evden çıktı. Araçla uzaklaşmaya çalışırken merdivenlere sıkıştırdı. Ticari taksiye binerek metrobüs durağına gitti. Oradan da önce Şirinevler’e sonra da Beylikdüzü’ndeki bir arkadaşının yanına gitti. Daha sonra da polise giderek teslim oldu.

İddianamede Akti’nin yönetmen Uzun’u olay öncesindeki ‘cinsel davranışlar sonrası duyduğu pişmanlık ve öfke ile’ öldürdüğü belirtildi. Zanlının ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürmek’ ve ‘nitelikli yağma’ suçlarından ‘Ağırlaştırılmış müebbet hapis’ ile cezalandırılması istendi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.