DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Uygunsuz videoyu izleyen adam hayatının şokunu yaşadı

Uygunsuz videoyu izleyen adam hayatının şokunu yaşadı
02.01.2021
162
A+
A-

İstanbul’da yaşanan bir olay herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medyada dolaşırken uygunsuz bir video paylaşımına denk gelen adam, videoyu dikkatli şekilde inceleyince ihanete uğradığını anladı. Videodaki kadının üzerindeki kazağın eşine hediye olarak aldığı kazakla aynı olduğunu gören adam, aldatıldığını öğrenince soluğu mahkemede alıp boşanma davası açtı.

Sabah’tan Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre İstanbul’da yaşayan Y.M ile S.M. uzun süredir evliydi. Ancak bu evlilik şoke eden bir tesadüf ile sona erdi. İşte ayrıntılar…

S.M. bir gün sosyal medyada dolaşıyordu. O sırada bir videoya rastladı. Videoda arkası dönük, uygunsuz halde bulunan kadının eşine olan benzerliği genç adamın dikkatini çekti. İzlemeye devam eden S.M., görüntüdeki kişinin üzerindeki kazakla tüm gerçeği öğrendi.

İzlediği video karşısında şaşkınlık yaşayan S.M., görüntüdeki kadının üzerindeki kazağın daha önceden eşi Y.M.’e hediye aldığı kazakla aynı olduğunu fark etti. Eşine olan benzerliğinin üzerine bir de kazak eklenince Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

İstanbul Aile mahkemesine başvuran S.M., eşi Y.M.’nin “Beni aldattığını bir erkek tarafından sosyal medyada paylaşılan uygunsuz video sayesinde öğrendim. Kazağı ona ben hediye almıştım” diyerek görüntüyü mahkemeye delil olarak sunarak boşanma davası açtı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.