DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Uzman çavuş ve eşi, evlerinde öldürüldü

Uzman çavuş ve eşi, evlerinde öldürüldü
17.11.2019
209
A+
A-

Isparta’da uzman çavuş Erkan Öztürk ve eşi Ebru Öztürk, evlerinde tabancayla vurularak öldürüldü. Polis, olaydan sonra kaçan Ebru Öztürk’ün erkek kardeşini yakalamak için çalışma başlatırken, olay sırasında evde bulunan çiftin 2 çocuğu, korumaya alındı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Davraz Mahallesi 3977 Sokak’taki 5 katlı apartmanın birinci katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, uzman çavuş Erkan Öztürk, eve gelen ve henüz ismi öğrenilemeyen kayınbiraderi ile tartışmaya başladı. Ebru Öztürk’ün de karıştığı tartışma, büyüdü. Bu kişi, ablasına ve eniştesine tabancayla art arda ateş etti. Silah sesini duyan bina sakinleri, polise haber verdi. Bunun üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Öztürk çiftini yerde kanlar içinde yatarken buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ebru ve Erkan Öztürk çiftinin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Yapılan incelemenin ardından çiftin cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Olay sırasında evde bulunan biri 2, diğeri 5 yaşında olan çiftin çocukları ise korumaya alındı.

Polis, kaçan cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı.

‘EN UYUMLU AİLE SEÇİMİ YAPILSA, ONLAR DİYEBİLİRDİK’

Uzman çavuş Erkan Öztürk ve eşi Ebru Öztürk’ün tabancayla vurularak öldürüldüğü apartmanın yöneticisi Halil İbrahim Tortop, “Sitemizde 4- 5 senedir kalıyorlardı. Beyefendi bazı yaşlı kimselerin elinde gördüğü eşyayı tutup, merdivenden çıkarırdı. Bu derece sosyal bir arkadaştı. Apartmanımızda en uyumlu aile seçimi yapılsa, onlar diyebilirdik. Yani öyle birbirine sorunsuz gün geçiriyorlardı. Geçen senelerde Suriye’ye göreve gitti, sağ salim döndü. Ne yazık ki; talihsiz şekilde sonlandı. Kendisi ‘kayınbiraderimi eve getireceğim’ demiş. Son derece uyumlu davranırlardı. Tatlı ve güleç yüzlü biriydi. Çocuklarına son derece düşkün bir aileydi. Araba tutkunuydu. Yeni araba alırdı. Çocuklarını gezdirirdi. Allah rahmet eylesin. Bizim için de üzüntü kaynağı oldu” dedi.

KOMUTANI, AĞABEYE HABERİ VEREMEDİ

Isparta’da, evlerinde eşi Ebru Öztürk ile kayınbiraderi tarafından öldürülen uzman çavuş Erkan Öztürk’ün Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi’nde görev yaptığı ve 4 yıldır Isparta’da olduğu öğrenildi. Öztürk’ün görev yaptığı merkezdeki tabur komutanı da acı haberi alıp, olay yerine geldi. Erkan Öztürk’ün şehir dışında oturan ağabeyiyle cep telefonuyla görüşen komutan, acı haberi veremedi. Uzman Çavuş Erkan Öztürk’ün rahatsızlandığını ve hastaneye kaldırıldığını söyleyen tabur komutanı, Isparta’ya gelmesi gerektiğini iletti.

ŞÜPHELİ POLİSMİŞ

Ebru ve Erkan Öztürk çiftini öldüren şüphelinin polis olduğu da öğrenildi. Olaydan sonra kaçan şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların halen devam ettiği bildirildi.

Öte yandan çiftin çocuklarının 3 yaşında erkek, 6 yaşında kız olduğu belirtildi.(DHA)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.