DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vestel Servisi

28.08.2018
230
A+
A-

Teknik servis hizmetlerini daha kaliteli ve sağlam sunabilmek için çalışmalarını istikrarlı bir şekilde yürüten Vestel şirketi, düzenli olarak eğitim programları veriyor. Şu ana kadar her türlü seminere eksiksiz bir katılım sağlayan Vestel Başarılı Onarım Servisleri gün içinde severek kullandığınız Vestel Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerinde meydana gelen bütün arızaları kısa sürede garantili tamir etmeyi başardı. Sadece bir model ve ürün için değil. Markanın imal ettiği her çeşit ev ürününde meydana gelen teknik arızalar için deneyimli servis ekiplerimizle görüşerek hak ettiğiniz kaliteli hizmeti alabilirsiniz. Hem iş yerinde hemde verilen adrese gezici servis araçları ile gelerek bakım ve tamir yapan ekipler her ihtiyaç anında size bir telefon kadar yakındır. Garantili tamir edilen ürün ilk günkü sağlam haliyle size teslim ediliyor.

https://www.teknicservis.com/wp-content/uploads/2018/08/teknicservis-com.png

Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri sektörünün öncü şirketlerinden olan Vestel, insan hayatını daha yaşanır standartlara kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Üretim aşamasında teknolojinin getirdiği bütün yeniliklerden sıcağı sıcağına faydalanan şirket, ortaya çıkan ergonomik ve sağlam ev ürünlerini yurdun her bölgesinde satışa sunuyor. Satın alma işleminden sonra belli bir garanti süresi ile evlerimize giren bu cihazlarda meydana gelen arızalar için Vestel Kaliteli Bakım Ve Onarım Servisleri ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz. En zorlu ve karmaşık ürün arızalarını bile kısa sürede tamir eden deneyimli çalışanlar, her tamir için ekstra garanti veriyor.

Vestel Servisi için : https://www.teknicservis.com/marka/vestel/


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.