DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yakut Kolye

Yakut Kolye
24.08.2020
246
A+
A-

Eski zamanlarda soylu ailelerin aksesuarlarında kullandığı yakut taşı bu sebepten ötürü güç ve iktidarı temsil eder. Her aksesuarda kullanılan yakut kolye ile güzel bir birleşim yaratır. Kırmızı enerjinin, hareketin rengidir ve bu rengi taşıyan yakut taşının da kolye olarak tasarlanmasının olumlu psikolojik etkiler getirdiği yadsınamaz. Boynu açık bırakan giysiler üzerine takıldığında bordoya yakın kırmız rengi ile çarpıcı bir görünüm verir.

Yakut Kolye Çeşitleri

Yakut kolye ağırlıkları 0,4 karat ile 7,50 karat arası değişmektedir. Kesimleri yuvarlak, baget ve kare biçimlerinde tasarlanır. Yakut kolye tek bir taş olarak pırlata ile beraber üretilirken, damla şeklinde de birden fazla yakut taşla beraber pembe altın ile beraber üretilmektedir. Yuvarlak pırlantalar üzerine baget kesim beyaz altın zincirle tasarlanan yakut taş kolye, beyaz altın zincir üzerine tasarlanan 60 adet pırlanta ve tek bir yakut taşı ile üretilen kolyeler, modelleri ile göz doldurur.  Günlük kullanımda daha küçük taşlı modeller kullanılırken, davetler ya da özel günler için daha büyük taşlı, parlak modeller seçilebilir. Yakut kolye modellerini https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-yakut-kolyeler sayfasını ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.