DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeğeni için kolunu feda etti: Kevser bebek kurtuldu…

Yeğeni için kolunu feda etti: Kevser bebek kurtuldu…
09.02.2023
372
A+
A-

Enkaz altındaki Kevser bebeğe ulaşılması için tek çare Cuma’nın kolunun kesilmesiydi. Cuma kabul etti. Kevser bebek kurtuldu ama Cuma’dan kötü haber geldi.

Hatay Rüstem Tümer Paşa Caddesi Akevler’de bir dram yaşandı. Adının Cuma olduğu öğrenilen adam ve yeğeni Kevser bebek enkaz altında kaldı.

Avusturyalı kurtarma ekibi ve AFAD tarafından yapılan çalışmada öyle bir noktaya gelindi ki, Kevser Bebeğe ulaşmak için tek çare Cuma’nın kolunun kesilmesiydi.

Cuma yeğenine ulaşılması için kolunun kesilmesini kabul etti. Enkaz altında, inanılmaz bir operasyon gerçekleşti. Kurtarma ekipleri Kevser’e ulaşmak için Cuma’nın kolunu kesti.

Kevser bebek, 70 saat sonra enkazdan çıkartıldı ve hayata tutundu. Sıra Cuma’daydı. Cuma da bir süre sonra enkazdan çıkarıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

“ALLAHIM BÖYLE BİR ACI VAR MI”

Cuma ve yeğeni Kevser’in dramını ilk olarak Survivar’dan tanınan milli sutopu oyuncusu Hakan Hatipoğlu duyurmuştu.

Hatipoğlu, “Allahım… Adam çocuğunu kurtarmak için kolunu kestiriyor. Yarabbim böyle bir acı var mı?” yazdığı mesajında şunları söyledi:

“Şu binanın içinde bir tane adam var. Arkasında da bebek var. Adamın kolu enkazın altında kalmış ve birazdan kabul etti kolunu kesecekler, arkasındaki bebeğine ulaşmak için. Burada çok büyük bir olay yaşanıyor. Burası televizyonda gördüğünüz gibi değil. O yüzden lütfen yardımlarınızı yapın. Çok önemli, lütfen rica ediyorum. Özellikle Hatay’a Antakya’ya… Çünkü her yer yıkılmış vaziyette. Her yer… Bunun açıklaması yok. Çok feci bir durum.”

Kevser bebeğin, Cuma’nın yeğeni olduğu sonradan öğrenildi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.