DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

11 yıllık kavga bitti! Hande Yener ve Demet Akalın barıştı

11 yıllık kavga bitti! Hande Yener ve Demet Akalın barıştı
19.12.2018
244
A+
A-

Ve 11 yıllık küslük bitti! Demet Akalın ve Hande Yener barıştı. Akalın sosyal medya hesabından yıllardır kavgalı olduğu Yener ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Hande Yener ve Demet Akalın karşılıklı açtığı davalarda uzlaşmaya gitti. İki taraf da davasını geri çekti. Hande Yener, davayı çektikten sonra, “Hayatımda negatiflik değil hep pozitiflik istiyorum” dedi.

‘NO NEGATİF, YES POZİTİF’

Hande Yener’in açıklamasının ardından Demet Akalın eski dostuyla olan fotoğrafını Instagram hesabından “No negatif yes pozitif” notuyla paylaştı.

Paylaşım yaptıktan sonra Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan Demet Akalın şu sözleri söyledi:

“Hande’nin yanında şu an kimler varsa onlar gerçek dostlarıdır. Çünkü çok değişmiş, hiç eski negatifliği yok. Pozitif birisi olmuş. Bizim hakkımızda yaptığı açıklama çok hoşuma gitti. Ben de ardından bu fotoğrafı paylaşmak istedim. Çoluğumuz çocuğumuz var, kocaman oldular. Hayat kısa. Artık takılmamak lazım böyle şeylere.”(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.