DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

14 yaşında anne olan Safiye Soyman’dan 43 yıllık nostalji

14 yaşında anne olan Safiye Soyman’dan 43 yıllık nostalji
22.01.2020
253
A+
A-

Safiye Soyman, dün akşam sosyal medya hesabında duygusal anlar yaşattı. 14 yaşında anne olan Soyman, 11 aylık kızı Ümran ile çekilmiş bir karesini paylaştı. Önce çocukken anne olmasından dolayı takipçilerini hüzünlendirdi.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, 13 yaşında Ziya Akaröz ile evlendi, 14 yaşında anne oldu. 15 yaşında, kızı Ümran daha 11 aylıkken çekilmiş bir fotoğrafı da dün akşam Instagram hesabından paylaştı ve “İşte 15 yaşında Safiya Soyman. Kızım Ümran 11 aylıkken” yazdı.

Safiye Soyman ve kızı Ümran… -Instagram

On binlerce beğeni yüzlerce mesaj alan Soyman’ın çocuk yaşta anne olması takipçilerini hüzünlendirdi… Kimi “Ay canım çocuk yaşta anne olmuşsun”, “Ne kadar küçüksünüz”, “Çocuk anne. Kendi daha büyüyemeden anne olmuş” derken, bir çok kişi de bir kızı olduğunu öğrenince şaşırdı… Daha çok oğlu Harun’un kameralar önünde olmasından dolayı, Soyman’ın bir kızının olduğunu bilmeyenler de bir hayli fazla…

Safiye Soyman kızı Ümran ile – Instagram

Soyman’ın Harun ve Ümran adında iki çocuğu var. 1974 yılında Ziya Akaröz ile nikah masasına oturan Soyman, 1985 yılında boşandı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.